Role de hartie termica

Avantajele rolelor de hartie termica:

    Instructiuni de pastrare a hartiei termice 
Pentru a-si pastra intacte proprietatile, hartia termica trebuie depozitata in spatii racoroase si uscate, ferite de lumina si umezeala.
Recomandam pastrarea rolelor cu jurnale Z in cutii de carton in spatii aerisite, ferite de caldura, umezeala. Pastrarea in conditii de umiditate (peste 60%) sau temperaturi mari (peste 40%) poate duce la disparitia inregistrarilor de pe hartie.
Evitati pastrarea in apropierea substantelor chimice (solventi organici, detergenti, alcool, adezivi, acizi), uleiuri, etc.

    Durata inregistrarilor pe hartie termica
Dupa tiparire imaginea de pe hartia termica poate fi influentata de conditiile de pastrare si de calitatea imprimarii capetelor termice ale imprimantei. In cazul respectarii conditilor de depozitare perioada de viata a inregistrarilor realizate pe hartie termica este de 5 ani.

    Domeniul de aplicabilitate
Pe langa rolele de fax, hartia termica in role poate fi folosite ca etichete autoadezive continand coduri de bare, ca sisteme automate de etichetare a bagajelor in aeroporturi, tichete si bilete (de intrare, de calatorie, pentru diverse evenimente, de loterie, de parcare), recipise bancare pentru diverse operatiuni, hartie pentru fax, etc
Prezinta avantajul de a putea fi pre-printate (inscriptionate sau personalizate) inainte de a fi utilizate.

Rola de hartie termica 57mmx30m

Role de hartie termica Simal Solution
 • Specificatii
 • Rola de hartie termica 57mmx30m

  Rola de hartie termica 57mmx18m

  Role de hartie termica Simal Solution
  • Specificatii
  •     Rola hartie termica 57mmx18m

   Rola de hartie termica 57mmx40m

   Role de hartie termica Simal Solution
   • Specificatii
   •     Rola hartie termica 57mmx40m

    Solicitati acum o oferta de pret    x

    SimalSolution.ro utilizează fişiere cookie pentru personalizarea și îmbunătățirea experienței de navigare și pentru furnizarea de informații și servicii personalizate. Prin accesarea butonului ”Sunt de acord”, ne oferiți acceptul dvs. pentru ca SimalSolution.ro să utilizeze cookie-urile în scopurile menționate în

    Sunt de acord Politica de confidentialitate