Solutia completa pentru afacerea ta!

E-mail:simal.solution@gmail.com   Tel.: 0771 085 870

                                                                                             TERMENI SI CONDITII

 

Acceptarea termenilor

Folosind site-ul Simalsolution.ro (“Serviciu” sau “Site” sau “Simalsolution.ro” sau “www.Simalsolution.ro”), serviciile oferite de SIMAL SOLUTION S.R.L., sunteţi de acord să respectaţi termenii şi condiţiile, incluzând orice schimbări ulterioare. Daca nu sunteţi de acord cu aceşti Termeni și cu politicile noastre: Politica de Confidențialitate, Politica de utilizare Cookie-uri, vă rugăm să nu folosiţi serviciile noastre.

 

Comunicare si confidenţialitate

Sunteţi de acord ca Simalsolution.ro să vă trimită comunicate în legătură cu Serviciile noastre, prin email.

 

Limitarea răspunderii

În niciun caz WaveIT nu va fi răspunzător pentru orice daună directă sau indirectă (inclusiv dar nu limitat la imposibilitatea de utilizare, pierderea de profit sau pierderea de date) legate sau nu de contract, capitaluri proprii sau altfel ce reies din folosirea sau imposibilitatea de a folosi acest site sau a materialelor din acest site sau rezultate din folosirea neautorizata a serviciilor sau de modificare a datelor.

 

Încetarea Serviciilor

Ne rezervăm dreptul de a încheia contractul în orice moment.

 

Condiţii

Putem să modificăm sau să terminăm serviciile oricând, pentru orice motiv, fără înştiinţare. Ne rezervăm dreptul de a modifica Termenii şi Condiţiile oricând fără înştiinţare. Va rugăm să revizuiţi regulat Termenii şi Condiţiile. Putem de asemenea să anulăm conturi şi conţinut ce conţine informaţii cu conţinut ilegal, ofensiv, ameninţător, obscen sau orice material ilegal. Vom şterge conţinutul care încalcă orice drept relatat în Termenii şi Condiţii.

Preturile afisate pe acest site nu reprezinta obligatii contractuale.

 

Proprietate intelectuală

Simalsolution.ro nu solicita niciun drept privind materialele pe care le trimiteti. Sunteţi de acord că Simalsolution.ro deţine toate drepturile privind serviciul, incluzând fără a fi limitat la drepturile de proprietate intelectuală, şi că aceste drepturi sunt protejate de legile în vigoare din România si Uniunea Europeană. Sunteţi de acord că nu veţi copia, reproduce, modifica sau crea lucrari derivate din acest Serviciu (Simalsolution.ro).

 

Politica de confidențialitate

Pentru mai multe detalii privind confidențialitate datelor, vă rugăm să consultați pagina: Politica de confidențialitate.

 

Date despre companie

Simalsolution.ro este un serviciu detinut de SIMAL SOLUTION S.R.L.

 

Adresa Postala:

Bl.33, sc A, Parter, Bulevardul I. C. Brătianu, Pitești, Arges, Romania 110005

 

Adresa companie:

Bl.33, sc A, Parter, Bulevardul I. C. Brătianu, Pitești, Arges, Romania 110005

 

Email: simal.solution@gmail.com

Telefon: +40 748 22 19 22

Website: www.simalsolution.ro.

CUI: 36674704

 

 

Compania noastra va pune la dispozitie o gama larga de servicii si produse conexe: cantare comerciale  omologate, cantare tip platforma, sertare de bani, sisteme de etichetare, consumabile,programe de gestiune, masini de numarat bani, sisteme POS (Point of Sale) pentru baruri, restaurante si magazine. Simal Solution SRL – Case de marcat, POS, Imprimante Fiscale.

Suntem acreditați de Ministerul de Finanțe pentru comercializarea si service-ul AMEF(Aparate de Marcat Electronice Fiscale),având ca partener Firma importatoare de case de marcat DATECS.

 

Stabileste o intalnire

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

S.C. SIMAL SOLUTION S.R.L.

BUCURESTI

Str. Nicolae Dobrin, nr. 23, camera 3 (punct de lucru)

Loc. Bucuresti, Sector 5, jud. Ilfov

 

Tel.: 0757 526 644

 

PITESTI

Bulevardul. I.C. Bratianu, Bloc. 33, sc. A Parter,

Loc. Pitesti, jud. Arges, Romania, Cod 110005

 

Tel.: 0775 597 418,  Tel.: 0771 085 870

Termeni si conditii

Copyright © Simal Solution

Powered by Optimus Plus