Solutia completa pentru afacerea ta!

Role de hartie termica

    Avantajele rolelor de hartie termica:

 

   Instructiuni de pastrare a hartiei termice

Pentru a-si pastra intacte proprietatile, hartia termica trebuie depozitata in spatii racoroase si uscate, ferite de lumina si umezeala.

Recomandam pastrarea rolelor cu jurnale Z in cutii de carton in spatii aerisite, ferite de caldura, umezeala. Pastrarea in conditii de umiditate (peste 60%) sau temperaturi mari (peste 40%) poate duce la disparitia inregistrarilor de pe hartie.

Evitati pastrarea in apropierea substantelor chimice (solventi organici, detergenti, alcool, adezivi, acizi), uleiuri, etc.

 

    Durata inregistrarilor pe hartie termica

Dupa tiparire imaginea de pe hartia termica poate fi influentata de conditiile de pastrare si de calitatea imprimarii capetelor termice ale imprimantei. In cazul respectarii conditilor de depozitare perioada de viata a inregistrarilor realizate pe hartie termica este de 5 ani.

 

   Domeniul de aplicabilitate

Pe langa rolele de fax, hartia termica in role poate fi folosite ca etichete autoadezive continand coduri de bare, ca sisteme automate de etichetare a bagajelor in aeroporturi, tichete si bilete (de intrare, de calatorie, pentru diverse evenimente, de loterie, de parcare), recipise bancare pentru diverse operatiuni, hartie pentru fax, etc

Prezinta avantajul de a putea fi pre-printate (inscriptionate sau personalizate) inainte de a fi utilizate.

Rola de hartie termica 57mmx18m

Caracteristici tehnice

 

Rola hartie termica 57mmx18m

 

 

SOLICITA O OFERTA

Rola de hartie termica 57mmx40m

Caracteristici tehnice

 

Rola hartie termica 57mmx40m

 

 

SOLICITA O OFERTA

Rola de hartie termica 57mmx30m

Caracteristici tehnice

 

Rola de hartie termica 57mmx30m

 

 

SOLICITA O OFERTA

S.C. SIMAL SOLUTION S.R.L.

Str. Tepes Voda, nr.19, camera 1,

Loc. Pitesti, jud. Arges, Romania, Cod 110005

 

Tel.: 0771 085 870

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Stabileste o intalnire

Compania noastra va pune la dispozitie o gama larga de servicii si produse conexe: cantare comerciale  omologate, cantare tip platforma, sertare de bani, sisteme de etichetare, consumabile,programe de gestiune, masini de numarat bani, sisteme POS (Point of Sale) pentru baruri, restaurante si magazine. Simal Solution SRL – Case de marcat, POS, Imprimante Fiscale.

Suntem acreditați de Ministerul de Finanțe pentru comercializarea si service-ul AMEF(Aparate de Marcat Electronice Fiscale),având ca partener Firma importatoare de case de marcat DATECS.

 

Copyright © Simal Solution

Powered by Optimus Plus