E-mail:simal.solution@gmail.com

Tel.: 0771 085 870

PRODUSE SI SERVICII

CASE DE MARCAT

    Noua generatie de case de marcat DATECS: DP-05, DP-150, DP-25, DP-35, WP-50, WP-500. Sunt  echipamente robuste, compacte, fiabile, care incorporeaza tehnologii noi pentru a indeplinii noile cerinte legislative.

IMPRIMANTE FISCALE

   Descoperiti colectia de imprimante fiscale FP-650, FP-700, FMP-800

CANTARE

    Modele diverse de cantare comerciale cu si fara brat. Balante electronice.

CITITOARE CODURI BARE

    Cititoarele de coduri de bare fac parte din logistica multor business-uri.

POS SI TABLETE

    Terminale POS All-in-One, terminale self-service, monitoare touch-screen; tablete profesionale; afisaje client; computere POS, accesorii POS.

Imprimantele termice produse de Datecs va ajuta sa valorificati  la maxim potentialul afacerii dvs.,reprezentand resursa logistica indispensabila in desfasurarea unui numar vast de activitati.

 

SERTARE DE BANI

   Toate modelele de sertare de bani disponibile pe site se pot conecta la orice casa de marcat si sunt de diverse dimensiuni, insa dotate cu deschidere electronica.

MASINI DE NUMARAT BANI

    Simplifici timpul de numarare a banilor utilizand un aparat de numarat si verificat bancnote. Economisesti spatiu cu un astfel de echipament, avand un design ergonomic. Contezi pe flexibilitatea simpla. Numara si autentifica bancnotele rapid.

STAMPILE

    Executam o gama completa de stampile, de calitate marca Trodat. Stampilele sunt fabricate in Austria. Gama de stampile Trodat corespunde oricarei cerinte, de la birouri de avocatura sau notariat, cabinete medicale, companii, pana la banci si multinationale.

MARCATOARE DE PRET

   Aparatul de etichetat poate fi folosit pentru inscrierea unui cod de produse sau pentru aplicarea unei etichete care contine pretul sau data de fabricare sau expirare a produselor.

ROLE DE HARTIE

    Va oferim o gama larga de consumabile pentru produsele comercializate de firma noastra.

SERVICII

   Pentru ca stim cata munca implica sa duci la bun sfarsit procedura de fiscalizare pentru casa de marcat

S.C. SIMAL SOLUTION S.R.L.

BUCURESTI

Str. Nicolae Dobrin, nr. 23, camera 3 (punct de lucru)

Loc. Bucuresti, Sector 5, jud. Ilfov

 

Tel.: 0757 526 644

 

PITESTI

  Bulevardul. I.C. Bratianu, Bloc. 33, sc. A Parter,

Loc. Pitesti, jud. Arges, Romania, Cod 110005

 

Tel.: 0775 597 418,  Tel.: 0771 085 870

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Stabileste o intalnire

Compania noastra va pune la dispozitie o gama larga de servicii si produse conexe: cantare comerciale  omologate, cantare tip platforma, sertare de bani, sisteme de etichetare, consumabile,programe de gestiune, masini de numarat bani, sisteme POS (Point of Sale) pentru baruri, restaurante si magazine. Simal Solution SRL – Case de marcat, POS, Imprimante Fiscale.

Suntem acreditați de Ministerul de Finanțe pentru comercializarea si service-ul AMEF(Aparate de Marcat Electronice Fiscale),având ca partener Firma importatoare de case de marcat DATECS.

 

Copyright © Simal Solution

Powered by Optimus Plus