Solutia completa pentru afacerea ta!

E-mail:simal.solution@gmail.com   Tel. 0771 085 870

Masini de numarat bani

Masina de numarat bani DC300

Masina de numarat bani HL820

Caracteristici tehnice

 

Masinile de numarat bancnote DC300 sunt masini desktop cu un singur buzunar, foarte eficiente, oferind o numarare rapida si corecta.

Avantajele pe care aceste echipamente le ofera:

– Intretinere usoara cu un cost minim

– Simplitate in utilizarea masinii

 

 

Caracteristici tehnice

 

Masina de numarat bancnote HL820 este un echipament rapid ce poate ajunge pana la viteza de 1800 bancnote/min. Detectia bancnotelor se face printr-un sistem complex de senzorii UV, MG si IR.

Masina de numarat bani 6600

Caracteristici tehnice

 

Masina de numarat bancnote 6600 este o masina de numarat bancnote perfecta pentru activitatile de retail sau office, oferind o numarare corectă dar si sigura prin folosirea senzorilor UV (cu rol in detectarea falsurilor).De asemenea, masina de numarat bani 6600 ofera si detectie dimensionala dar si posibilitatea de presetare a numarului de bancnote numarate. Ecranul LCD mare face utilizarea simpla si rapida a masinii de numarat bancnote 6600.

 

SOLICITA O OFERTA

Masina de numarat bani NB500

Caracteristici tehnice

 

Masina de numarat bani NB500 este o masina eficienta si rapida de numarat si sortat monede. Dispune de numarare cantitativa si valorica pentru moneda RON, avand un buzunar pentru fiecare cupiura. Afisajul permite verificare numarului de monede pentru fiecare cupiura si valoarea totala a acestora.

Avantajele pe care aceste echipamente le ofera:

– Numarare continua/presetata/sau functia ADD

– Functie de sorter

– Usor de transportat

– Simplu si rapid de utilizat

SOLICITA O OFERTA

Compania noastra va pune la dispozitie o gama larga de servicii si produse conexe: cantare comerciale  omologate, cantare tip platforma, sertare de bani, sisteme de etichetare, consumabile,programe de gestiune, masini de numarat bani, sisteme POS (Point of Sale) pentru baruri, restaurante si magazine. Simal Solution SRL – Case de marcat, POS, Imprimante Fiscale.

Suntem acreditați de Ministerul de Finanțe pentru comercializarea si service-ul AMEF(Aparate de Marcat Electronice Fiscale),având ca partener Firma importatoare de case de marcat DATECS.

 

Stabileste o intalnire

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

S.C. SIMAL SOLUTION S.R.L.

Str. Tepes Voda, nr.19, camera 1,

Loc. Pitesti, jud. Arges, Romania, Cod 110005

 

Tel.: 0771 085 870

Termeni si conditii

Copyright © Simal Solution

Powered by Optimus Plus